Jennie Nilsen

Slut på sommarlovet..

Nu har ett sex veckor långt sommarlov gått mot sitt slut. Imorgon börjar jobba igen efter semestern, vilket då också innebär att ska tillbaka till förskolan imorgon efter att ha haft sommarlov i sex veckor. Första två veckorna med mig och Lykke, och sen fyra veckor ihop hela familjen.

Men jag måste ärligt säga att det är otroligt skönt att få tillbaka vardagen och rutiner igen, så kanske vi även kan få in lite rutiner på Lykke som än så länge inte haft några rutiner alls i stort sätt. Det ser jag fram emot 🙂

Vi kommer dock att mjukstarta lite, första veckan är ledig onsdag och torsdag, andra veckan jobbar han mån-fre, men efter det så är han ledig i en vecka igen. Stängningsdagar på förskolan sammanfaller nämligen med hans lediga helg och lediga ons-tors efter det. Perfekt ju!

Helgen då. I går så kom mamma och Roger hit, hjälpte till att måla på det sista som inte jag klara (höjdrädd utav bara helvete) och efter det så rev A och Roger ÄNTLIGEN ställningen, såååå skönt att få ner den efter fem veckor. Nu är det lite lite kvar bara, det ska sned kapas nere och målas, och så ska det städas upp på tomten. Sen så 😀

Efter att hade sovit middag så åkte vi över till mamma. Dom har nämligen köpt en fyrhjuling till Carsten. Dock så är han ju väldigt feg mina lilla son som sagt, så han vågade inte riktigt. Han blev rädd så fort den åkte framåt, men att trycka på knapparna för tutan och musik var kul, haha.

Klicka på bilden så kommer ni direkt till vart den är köpt!

Idag har vi varit på 9års kalas för min lillebrors sambos ena dotter. Massa fint fick hon och vi fick en massa gofika 🙂 Sen har det varit väldigt lugnt resten av dagen faktiskt, väldigt skönt.

Båda barnen sover, så jag och A får lite tid själva framför lite serier. Den tiden själva tillsammans i soffan är väldigt uppskattad efter fartfyllda dagar med två små barn 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply