Jennie Nilsen

När båda sover

Från och med i söndags har vi börjat med en ny rutin på barnen för att dels få dom att somna samtidigt så vi får kvällen själva, och för att underlätta de kvällar som jag är själv.

Vi tittar alla på Bolibompa vid 18.15, kör via svtplay så att jag kan starta den lite senare än 18, sen byts det blöjor, Lykke får pyjamas och Carsten borstar tänderna. Sen får Carsten en flaska välling i sängen och Lykke får välling i famnen. Sen läggs Lykke i spjälsängen bredvid våran säng, hon knölar och tappar nappen några gånger, men tillslut somnar hon. Och under tiden kan Carsten slappna av och förhoppningsvis somna, annars får man ligga kvar en stund med honom ☺️😴

Nu har vi som sagt gjort det sen i söndags, så får vi hoppas att det fortsätter funka. För det är verkligen skönt med de där 2-3 timmarna som vi får för oss själva på kvällen, dom behövs 💕

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply