Jennie Nilsen

BVC-grupp och Höstmingel

Vi har haft en sån underbar dag idag jag och Lykke 🙂 Anders har varit ledig och varit hemma med Cartsen, dom har haft en liten pappa-son dag, medan jag och Lykke spenderat flera timmar med våran bvc-grupp.

Vi började dagen med en träff på BVC för babymassage och prat. Efter den timmen där så promenerade vi till Tuna Park, 6 mammor och lika många bebisar intog mattorget efter rusningen. Supertrevlig lunch, och vi satt kvar i ytterligare ett par timmar innan vi begav oss hemåt. Jag och en annan mamma, som också bor här i mesta, tog en promenad hem. Det tog ca en timma att gå och vi hade sån tur att det solen tittade fram och gjorde promenaden riktigt härlig 🙂 En väldigt mysig dag!

Efter middagen så kom mamma och hämtade mig, parkerade hos Amanda och gick ner till gamla stan. Det var Höstmingel där ikväll. Vi gick runt i lite affärer och kikade. Kom hem med en jättefin body med mumin, så fina färger på den 🙂

Imorgon blir det massa tvätt, plock och plugg för min del. Även ett pass på gymmet tänkte jag få till, måste passa på när Anders är ledig 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply