Jennie Nilsen

Kettlebell helkropp

Anders har varit ledig idag med, så jag har kunnat få lite gjort ☺️

Jag har kört flera maskiner med tvätt, pluggat en del, varit på gymmet och nu ikväll sorterat tvätt 👍🏻

Dagens träningspass på gymmet är jag så sjukt nöjd med!! Jag körde ett helkroppspass med kettlebell 👌🏻😃 6 olika övningar, 30sek jobb, 10sek vila och 3-5 varv. Förra gången jag körde så klarade jag 3 varv, den här gången grejade jag 4 varv 😃😃👏🏻👏🏻👏🏻 så nöjd och jag var SÅ slut efter!! Och efter lite inspiration av Carola på de sista mammapassen så avslutar jag numera alla pass med att pulsa knäböj i 30sek 👊🏻 det verkligen bara brinner i benen efter det!!

Nu har jag avklarat 3,5 vecka av min reda, nästan en tredjedel av starten på mitt nya liv 👌🏻

Nu ligger jag i sängen, liksom resten av familjen. Jag är den enda som är vaken 🙈 men jag ska sova nu jag med! Godnatt 😘

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply