Jennie Nilsen

Fastnade

Lykke klarade inte av att hålla sig vaken enda tills hämtningen av Carsten och somnade sittande på mig i soffan. Så jag fastnade här 🙈 Då kan jag ju lika bra passa på att uppdatera lite ☺️

Igår mötte jag upp Fia för en lunch på Grekiska Kolgrillen, supermysigt. Det var dags för en träff 😍 Man måste verkligen passa på att ses vid såna tillfällen nu medan jag fortfarande är mammaledig ☺️

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Började med promenad, som alla andra dagar när jag lämnar Carsten på förskolan. Sen körde jag ett litet hemmapass med miniband, ett benpass. Vi åkte en sväng till Tuna, hämtade ut min julklapp till mig själv från Lindex. Ni får se den sen 😉 och så köpte vi på en massa mat till Lykke ☺️

Och så har vi myst hemma, och nu sover hon som sagt på mig. Nu får hon sova i max 20min till innan vi måste hämta Carsten ☺️ verkligen fördelen med att bo nära, det tar mig 3min från dörr till dörr 👌🏻

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply