Jennie Nilsen

Funktionell styrka

Jag fick tillslut väcka Lykke igår när vi skulle gå, så efter det var hon grinig i stort sätt resten av dagen. Hon är så fruktansvärt känslig om hon inte får sova som hon ska/behöver. Vilket är halvkul när hon typ alltid sover dåligt på dagarna, man tappar ju tålamodet efter ett tag kan jag säga.. Men men det är väl bara bita ihop och låta det rulla på!

Igår hämtade jag ut den sista julklappen på posten 🙂 Alla julklappar var egentligen klara, men sen dök det upp en sak som jag tittat på så länge till barnen (främst Carsten än så länge, och det var över halva priset, då kunde vi inte låta bli att beställa den också. Men NU är vi helt klara! Så nu ska alla bara slås in 🙂 Haha vi som inte skulle handla så mycket nu när dom ändå inte är så stora, men blev visst lite mer än vad vi hade tänkt :p

Lykke sov ganska bra inatt med endast två små uppvak där hon somnade om snabbt, men hon skulle ju ta morgon kl.05 och då är jag verkligen inte redo att gå upp. Är så himla trött 😮 Om hon ändå hade kunnat sova till 06 iaf, men nej det verkar som att vi kör på 04.30-05 🙁 Hon och sömn går ju inte riktigt ihop. Men någon gång kanske hon sover hon också..

Nu ska jag alldeles strax göra mig ordning för att åka ner till CRfitness studion och köra ett pass Funktionell Styrka med Nadja 😀 Så himla roligt och hon är verkligen grym på att peppa under passen, det är ju även hon som har hand om min träning i PT-online. Nu kör hon samma pass fram till jul, första gången var förra veckan, så jag vet ju att jag kommer ha en helt grotesk träningsvärk imorgon 😀 Haha!

På eftermiddagen ska det bakas julgodis och pepparkakor, det blir mig en rejäl utmaning kan jag säga :p

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply