Jennie Nilsen

Nyårs-outfit

Här ni börjat spana in vad nyårs-outfiten blir i år? Eller är den kanske fixad och klar redan? 😀

Jag sitter i detta nu och klurar över min egen. Eftersom jag ändå har gått ner över 10kg och en helsikes massa centimeter över kroppen så vill man ju ändå visa det. Eller hur?! Man vill ju kunna visa upp vad allt slit gjort, så helt klart vill man ju ha något nytt i rätt storlek. Något snyggt!!

Den största frågan är ju nästan om man ska köra på klänning eller om man ska köra på byxor och en snygg topp. Så jag har suttit och drömt mig bort litegrann och fastnade som vanligt på Bubbleroom. Det finns ju så himla mycket fint där 😀

Här under har jag plockat fram mina två favoriter. En riktigt snygg klänning med en fin slits, och lång ärm som jag också tycker är snyggt! Den andra outfiten är en snygg men enkel topp, tycker dragkedjan är sån läcker detalj! Och så det bästa, som jag drömmer om att få äga nu när jag börjar komma i form, ett par riktigt snygga läderbyxor. Så jäkla snyggt!! Och vad är egentligen bättre än ett par snygga pumps, passa till allt! 😀 Genom att klicka på plaggen, eller länkarna under bilden så kommer ni direkt till hemsidan 🙂

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply