Jennie Nilsen

2018 – ett händelsefyllt år

2018, vilket otroligt år vi har haft!!

Jag började 2018 som sjukskriven och höggravid. Årets första månader var hemska! En djävulsk foglossning och sen en begynnande havandeskapsförgiftning som gjorde mig så dålig. Efter kontroller på förlossningen var och varannan dag i flera veckor så kom hon äntligen, lillasyster, vår älskade Lykke, 4 dagar innan bf.

Hon gjorde vår familj komplett 😍

Livet som tvåbarnsmamma med en sambo som jobbar både kvällar och helger har varit tungt stundvis, men min underbara familj har hjälpt till så mycket och är dom evigt tacksam!

Sommaren var varm, lite för varm för en liten bebis, men vi tog oss genom den och gjorde lite mindre utflykter och en resa till Norge till barnens fadder Nicklas 😃

Sommaren tog slut, Carsten gick tillbaka till fsk och Anders till jobbet. Jag drog igång med mammaträning och jag vann kost- och träningsschema hos CRfitness i en instagramtävling. Och det var det absolut BÄSTA som kunde hända mig!! Jag börjar äntligen att komma tillbaka till mig själv igen 😃😍

I höstas hade vi även ett möte på förlossningen, med läkaren från mina två förlossningar, verksamhetschefen och patientnämnden. Det var bland det jobbigaste jag gjort, men även bland det bästa. Det ledde till att jag fick hjälp, att jag fick gå till kuratorn och prata om det som hade hänt. Och det var så bra för mig, jag har kommit så långt med bearbetningen om vad som hände mig.

Det börjar gå åt mitt håll, jag börjar må bättre, framförallt psykiskt. Som sagt så har 2018 varit en berg- och dalbana, men en väldigt bra sådan!

Nu saknas det bara sömn 🙈 Att Lykkes sömn kan bli bättre, att hon kan få sova bättre på natten och att hon kan fortsätta att vakna tidigast 05.30 iaf. Det känns mer mänskligt 🙈

Nu ser jag fram emot 2019! 😃

Om tre veckor fyller jag 30år och ska fira det med familj, släkt och mina fina vänner! Några månader kvar på mammaledigheten, 2 om det går som planerat och Lykke ska då börja på förskolan. Det är helt galet att hon fyller 1år om 2 månader 😳

Men snart så börjar en helt ny vardag för oss, ett nytt liv. Jag är mammaledig för sista gången (lång period) och det är tillbaka till jobb och studier. Lite skrämmande och vemodigt, men ändå väldigt skönt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply