Jennie Nilsen

Ett skrivsug?!

Ja ni har väl själva märkt att det inte varit direkt mycket action härinne på sista tiden.. Jag har helt enkelt inte känt att det funnits något sug till att skriva. Och finns det inget sug, nej då blir det bara ett ont måste. Inget kul varken för mig eller er, för innehållet blir ju inte det mest spännande direkt 😬

MEN nu börjar jag känna att suget kommer tillbaka, det finns tillfällen då det varit skönt och bara få skriva av sig lite. Men då har jag istället bara känt att NÄR ska jag hinna det?!

Men snart börjar vi en helt ny vardag härhemma! Lykke ska börja på förskolan den 19 mars och den 8 april så kör jag min första dag på jobbet 👌🏻 Spännande, förväntansfullt och totalt skräckinjagande 🙈

Nu ska jag sova men ska försöka återkomma med ett lite mer vettigt inlägg snart ☺️ Tills dess så avslutar jag med en bild på min underbara familj 😍

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply