Jennie Nilsen

6 månader av mitt liv

Det har nu gått exakt 6 månader sen jag fick den stora äran och chansen att få hjälp av CrFitness och mina fantastiskt coacher Carola Ranmo och Nadja Olsson.

Det hela började med att jag vann en tävling på Instagram där priset var 12 veckor PT-online! Och jag måste vara ärlig och säga att trots att jag var sjuuuukt taggad, så var jag LIVRÄDD för att lägga mitt ”liv” i någon annans händer 🙈 Dock så försvann den rädslan i samma stund som jag fick mitt kost- och träningsschema. Det var ingen omänsklig träning, det var 3-4 pass i veckan och mycket vardagsmotion. Heeelt perfekt för en småbarnsmamma som mig.

Under mina första 6 veckor så valde jag att ta bort ALLT som hade med socker, bröd och annat dåligt. Och vilka resultat jag fick, vilket bara peppade att fortsätta. Jag började sakta ”unna” mig saker, tex en burk cola zero till maten eller liknade och den där känslan av att det räckte med bara 1(!!), den var underbar. Första helgen i december så hade vi julbord med jobbet, och iklädd nya kläder (i mindre storlek) så kände jag mig så snygg och jag unnade mig en kväll med det jag ville äta på julbordet och även lite alkohol. Jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det, för jag hade då hittat en bra balans mellan allt och inget!

MEN jag kände inte att jag var fullt ”klar” att klara mig själv, så varför göra det då?! Så jag beslöt mig för att köra 12 veckor till med Carola och Nadja. Bästa beslutet någonsin!! 😃 Det fortsatte att rulla på, och med tiden så har jag hittat en sån perfekt balans. Jag håller mig alltid till min ”mått” ang. protein och kolhydrater, men ibland så tar jag till exempel den där gräddiga såsen till istället för min smaksatta lätt créme fraîche 😁 Vågen har fortsatt att gå neråt, bara lite saktare än innan. Men det är ändå lite så jag vill ha det, jag vill ”vänja” kroppen vid att fortsätta tappa även om jag kanske vill äta en pizza en kväll eller som i lördags när jag köpte min första godispåse på över 6 månader. Och igår på Lykkes 1års dag så åt jag med nöje och helt utan dåligt samvete allt som vi hade på kalasets fikabord!

Jag har ändrat tankesättet så enormt mycket och speciellt i hur jag tänker och tycker om mig själv, om min kropp. Jag har fått tillbaka mitt självförtroende, jag mår bra i mig själv och det allra viktigaste just nu är att jag är SÅ STOLT över mig själv och det jobb jag har gjort!

Och vad har jag åstadkommit under den här tiden, jo här kommer alla siffror!

  – 14,3 kg (på vågen)
  – 9,7 % i fettmassa
  – 15,2 kg i fett
  + 1 kg muskler
  – 22 cm i midjan
  – 32 cm runt buken
  – 16 cm rumpan
  – 8 cm lår (höger)
  – 5,5 cm arm (höger)

Jag har alltså tappat totalt -83,5 CENTIMETER!!! Och jag har tappat hela Carstens vikt (+ ytterligare 1kg) i rent fett, det är gaaaaalet!!!

När jag började, på min första InBody-vägning, så hamnade jag på Nivå 20 i mätningen av det viscerala fettet (det farliga fettet runt organen), vilket var alldeles för högt!! Normal nivå är 10, och jag har idag tagit mig ner till nivå 15. Det gör mig stolt!!

Jag kan knappt förstå att jag började på hela 102,7 kg 😳 och i lördags vägde jag in på 88,4 kg! Mina siffror började på en 8a, galet. Det hade varit fruktansvärt kul att ta 15 kg, men jag är så nöjd med mina 14,3 kg. Och jag är ju inte klar här! 😃😃 Detta är en ny livsstil och jag kommer leva ett så mycket trevligare, starkare och piggare liv ihop med mina barn och blivande man efter dessa 24 veckor med CrFitness.

Och till det sista, bilderna! Här har ni mina före- och efterbilder för dessa veckor. Det har hänt lite va? 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply