Carsten & Lykke Jag & min familj Vardagen

Inskolning

Idag var det dags för Lykke att börja sin inskolning på förskolan. Helt galet att tiden har gått så himla fort och att hon redan börjar på förskolan 😮

Hon börjar på samma avdelning som Carsten, vilket är lite av en utmaning nu vid inskolningen. Dom är uppdelade i två mindre grupper på förmiddagarna, Carsten är med Löven och Lykke med kottarna. Men idag så ville ju Carsten självklart inte vara med sin grupp, han ville ju vara med mamma och Lykke så han fick börja dagen med oss och därefter fick han gå ut med sin grupp och när han väl kom ut så gick det bra 🙂 Och för Lykke gick det jättebra, hon verkade trivas, kröp runt och tog för sig. Men vad trött hon blev mot slutet!

Idag var vi där 9-11, och imorgon ska hon äta där också så då blir det 9-12 🙂 Efter det får vi se beroende på hur det går för henne. Men det känns som att det kommer bli bra och hyfsat lätt eftersom hon är så bekant med stället, pedagogerna och barnen. Hon har ju trots allt varit med varje lämning och hämtning i ett års tid 🙂

Nu ska vi kila iväg och hämta Carsten 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply