Jennie Nilsen

LPG Eskilstuna

Idag var jag hos LPG Eskilstuna och fick min allra första behandling av härliga Ellinor 😃

Vad är LPG då? Jo här kommer en förklaring direkt från sidan på bokadirekt.

LPG Lipomassage med Endermologie är en metod som utan smärta eller kirugiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, ”stuss” och lår. Slapp hud stramas upp, och metoden är effektiv vid behandling av så kallade ”ridbyxlår”.
LPG Lipomassage med Endermologie® är en mycket skön djup bindvävsmassage.

Min främsta anledning till att vilja göra LPG är helt enkelt estetisk! Efter dels två barn, med täta graviditeter, och efter det en viktnedgång på närmare 15kg så sitter inte saker och ting som det gjorde för 3år sedan. Framför allt huden har blivit så mycket slappare liksom.

Så mitt fokus under dagens behandling var mage, svank, rygg, rumpa, baksida och insida lår! Det är dom ställena på kroppen som jag känner behöver ha en hjälpande hand ☺️

Och vad tyckte jag om behandlingen då? Alltså helt magiskt!! Det var så himla skönt (förutom insida lår som kändes rätt bra 😂). Jag tycker redan att huden känns lite fastare och framförallt lenare 😍 om jag kan känna såhär efter bara en gång, vad kan då flera göra?! 😃😃 Så nu längtar jag verkligen tills jag har nästa behandling, vilket är nästa fredag. Så spännande och se hur det känns efter 😍😃

Är ni nyfikna och vill boka en egen tid? Ja men klicka då här så kommer ni direkt till sidan för att boka eran tid 😃

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply